Min historie

Om at komme igang med at male

Kort om mig: Jeg er født i Krejbjerg i 1952 på en mindre gård og havde en dejlig barndom. Jeg fik uddannelse sent - da jeg var 39 år var jeg pædagog og efter et halvt år kom jeg til Oddense og senere blev jeg leder. Jeg er gift med Harry, der har været vognmand og vi har 2 piger. Diana der er født i 1971 og er cheftandlæge i Struer og er gift med Carsten. De har sammen pigerne Michelle og Stephanie. Randi der er født i 1979 og er lærer i Ørsted og er gift med René. De har sammen pigerne Jennifer og Jasmin.
Jeg har altid tegnet, men det at male har jeg ikke gjort ret meget. Først i 2008 da jeg fik stillet diagnosen Parkinson, begyndte jeg rigtigt at male. Jeg er heldig, at sygdommen ikke resulterer i, at jeg ryster(endnu), og derfor har jeg kunnet tage min hobby op. Jeg har megen glæde af at tegne og male.
Jeg har brugt det at male som terapi i starten, men nu er det ren interesse, og jeg nyder udfordringen, ja jeg kan slet ikke lade være. Jeg maler meget forskelligt for at lære og prøve forskellige teknikker. Jeg kan se at jeg udvikler mig og det giver en tilfredsstillelse. Jeg udvikler efterhånden min egen stil - dejligt. 

I 2014 fik jeg desværre også diagnosen ALS. det er en forbandet sygdom og for mig har det betydet at sidst på året, måtte jeg tage venstre hånd til hjælp - også når jeg maler. Det er svært, men jeg VIL!!!
Jeg laver også lykønsningskort. Jeg maler og laver forskellige former for kort. Ligeledes skriver jeg digte.

Nu er det november 2015 og jeg kan ikke male ret meget mere. det jeg maler er med venstre hånd. jeg bliver ved så længe jeg kan, for jeg kan ikke undvære at male.

Jeg vil her på siden vise noget af det, jeg har lavet og laver nu.  I kan følge med i hvor langt jeg kommer, og hvad jeg lige nu har gang i.
🙂
I kan også kontakte mig, hvis der er noget af det, jeg har malet, som har Jeres interesse, så kan vi aftale nærmere, og I kan høre prisen på malerierne.
 

Et billede af mig

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kurt Christensen. | Svar 23.08.2010 14:13

JO jeg syntes det er en flot beskrivelse af det du laver

Randi Joel | Svar 16.03.2010 21:03

Hej mor. Fed hjemmeside. Flot at du bare kaster dig ud i det!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.11 | 16:50

Kære Karen Bodil!

Jeg har sidder og kikker på dine malerier.
Det er nogle flotte billeder med et fantastisk farvevalg.
Din solnedgang med venstre hånd. SUPER..

...
01.04 | 14:26

Sikke nogle flotte ting du har lavet lige fra smykker til malerier... Du er bare så kreativ. Jeg er imponeret

...
09.03 | 12:34

Kære Karen Bodil 😊Imponerende 👍 flotte malerier, smukke farver 😊 hvor har du været kreativ. tak for kigget.
kærlige solskins hilsener fra Ghita

...
08.09 | 19:15

Hej Karen Bodil
Hyggeligt at møde dig igår jeg har lige kigget lidt på dine meget flotte ting
Hilsen Jonna

...
Du kan lide denne side